Čerstvý mečoun

úterý 25. 7. 2017

Sezóna mečouna je v jižní Itálii v plném proudu, všechny tamní restaurace ho nabízejí v různých úpravách. Snažíme se Vám tamní atmosféru přiblížit, a ode dneška nabízíme na všech prodejnách čerstvého mečouna.

Doporučujeme jej připravit dle nejrozšířenějšího receptu v Kalábrii, a to tenké, ca 1 cm vysoké části pošírovat (dusit) v mírně vřícím rajčatovém sugu, které u nás také zakoupíte ve variantě bazalkové, nebo olivové. Pak již potřebujete jen chutné pečivo a můžete si užít jednu z nejoblíbenějších pochoutek jižní Itálie.

http://bit.ly/Rezervuj_Mečouna

Vaše rekordní účast na 7. vlně!
pondělí 12. 6. 2017
Slavnosti moře 7.vlna TSUNAMI!
pondělí 22. 5. 2017
Velikonoční otevírací doba
čtvrtek 13. 4. 2017