




-
Čočková polévka s kuskusem
-
Makrela na dijonské hořčici, kamutový knedlík
- Scampi, pyré z avokáda, Granny Smith salsa, foccacia
Těšíme se na Vás od 13 do 19 hodin!
rezervovat místo+420 530 504 511
MINSKÁ
aktuální nabídka PÁTEK 22.2.
kontakty
Minská

Brno - Žabovřesky
Česká Republika
po: 9:30-18hodin
út–pá: 9:30–19 hodin
so: 8–12 hodin




Cípal se živí řasami a živočichy, které nalézá u dna. Menší ryby se hodí ke smažení, větší lze pak upravovat na pánvi nebo v troubě.
Nutriční hodnoty: E 490 kJ, tuky 3,8 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 19,4 g, hořčík 29 mg, fosfor 221 mg




Nutriční hodnoty: E 351 kJ, tuky 1,1, g, omega 3 17,2 g




Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování.
Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg




Humr má velmi jemné maso s typicky nasládlou chutí. Během přípravy by měl mít humr svázaná klepeta, v nichž má velkou sílu a je schopen způsobit bolestivé zranění. Nejčastěji se usmrcuje vložením hlavou napřed do hrnce s vroucí vodou. Za nejchutnější části se považuje maso z klepet a ocasu.
Nutriční hodnoty: E 341 kJ, tuky 1,9 g, omega 3 1,5 g, bílkoviny 15,9 g




Chapadla z kalamárů mají bílé, tuhé, nasládlé maso.
Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg




Maso chobotnice se musí povařit do měkka. Poté se dá marinovat a grilovat. Maso je vhodné i jako přísada do salátů.
Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1 kJ, omega 3 0,2 g, bílkoviny 14,9 g, hořčík 30 mg, fosfor 186 mg




Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg




Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg



Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Nutriční hodnoty: E 426 kJ tuky 0,8 g omega 3 0,2 g bílkoviny 23,3 g vitamin A 2 µg vitamin D 3,5 µg železo 0,1 mg hořčík 43 mg draslík 239 mg fosfor 150 mg




Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Vhodné na polévku nebo pečení v troubě.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Makrela obecná má jemnou konzistenci a výraznou chuť. Hodí se pro grilování a uzení, skvěle chutná i pečená v troubě.
Nutriční hodnoty: E 516 kJ, tuky 5,4 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 14 µg , vitamin D 6 µg, železo 0,9 mg, hořčík 27 mg , draslík 380 mg , fosfor 240 mg, jod 50 µg




Má maso lahodné chuti. Nevhodná pro děti a těhotné ženy. Doporučená denní dávka je 150 g/os./den. Upravovat bez tuku.
Nutriční hodnoty: E 584 kJ, tuky 8 g, omega 3 0,5 g, bílkoviny 17,3 g , vitamin A 30 µg , vitamin D 15 µg , železo 0,5 mg , hořčík 25 mg, draslík 375 mg, fosfor 240 mg




Mao mečouna se hodí pro rychlou a jednoduchou úpravu na pánvi či grilu. Steak se dá opéct na grilu a pokapat olivovým olejem s bylinkami.
Nutriční hodnoty: E 5017 kJ, tuky 6,7 g, omega3 1,1 g, bílkoviny 19,7 g , vitamin A 36 µg , vitamin D 13,9 µg , železo 0,4 mg , hořčík 29 mg, draslík 418 mg, fosfor 255 mg




Pevné bílé maso s jemnou chutí. Klasickou úpravou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji. Vhodné je pečení ryby se šupinami v solné krustě.
Nutriční hodnoty: E 406 kJ, tuky 2 g, omega3 0,7 g, bílkoviny 18,4 g, hořčík 41 mg, fosfor 194 mg




Okoun má pevné maso, které lze připravit v trojobalu nebo upéct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 359 kJ, tuky 0,6 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 19,8 g, vitamin A 15 µg, vitamin D 21,4 µg, železo 0,2 mg, hořčík 27 mg, draslík 389 mg, fosfor 29 mg, jod 8 µg




Nutriční hodnoty: E 382 kJ tuky 2,6 g omega 3 0,7 g bílkoviny 16,8 g vitamin A 12 µg vitamin D 6 µg železo 0,2 mg hořčík 20 mg draslík 377 mg fosfor 184 mg jod 14 µg




Nutriční hodnoty: E 693 kJ tuky 10 g omega 3 0,7 g bílkoviny 19 g vitamin A 32 µg vitamin D 6,9 µg železo 0,3 mg hořčík 27 mg draslík 420 mg fosfor 216 mg jod 5µg




Nutriční hodnoty: E 561 kJ tuky 15,5 g omega 3 3,3, g bílkoviny 19 g vitamin A 32 µg vitamin D 4,8 µg železo 2,9 mg hořčík 39 mg draslík 397 mg fosfor 490 mg jod 90 µg




Nutriční hodnoty: E 484 kJ tuky 1,8 g omega 3 0,3 g bílkoviny 20 g vitamin D 3,1 µg železo 0,6 mg hořčík 27 mg draslík 302 mg fosfor 170 mg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1,1 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 12 µg, vitamin D 2 µg, železo 0,2 mg, hořčík 23 mg, draslík 402 mg, fosfor 195 mg, jod 119 µg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg




Nutriční hodnoty: E 445 kJ tuky 1 g omega 3 0,2 g bílkoviny 24 g vitamin A 372 µg vitamin D 1,6 µg železo 2,3 mg hořčík 39 mg draslík 475 mg fosfor 266 mg jod 13 µg



Nutriční hodnoty: E 247 kJ tuky 2,4 g omega 3 0,5 g bílkoviny 9,3 g vitamin A 38 µg vitamin D 3,1 µg železo 3,1 mg hořčík 19 mg draslík 265 mg fosfor 161 mg jod 60 µg
![]() ![]() |
Cípal hlavatý | ![]() ![]() ![]() |
194 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Garnát císařský- scampi 13/16, mražené | ![]() ![]() ![]() |
391 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Halibut filet mražený | ![]() ![]() ![]() |
616 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování. Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg |
|||||
![]() |
Humr americký 400-600g/ks | ![]() ![]() ![]() |
998 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Humr má velmi jemné maso s typicky nasládlou chutí. Během přípravy by měl mít humr svázaná klepeta, v nichž má velkou sílu a je schopen způsobit bolestivé zranění. Nejčastěji se usmrcuje vložením hlavou napřed do hrnce s vroucí vodou. Za nejchutnější části se považuje maso z klepet a ocasu. Nutriční hodnoty: E 341 kJ, tuky 1,9 g, omega 3 1,5 g, bílkoviny 15,9 g |
|||||
![]() |
Chapadla z kalamárů, 300-600g/ks | ![]() ![]() ![]() |
289 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Chobotnice 1-2kg | ![]() ![]() ![]() |
503 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Chobotnice baby | ![]() ![]() ![]() |
262 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Kalamáry čištěné | ![]() ![]() ![]() |
365 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě. Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg |
|||||
![]() |
Kalamáry malé (nečištěné) | ![]() ![]() ![]() |
298 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě. Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg |
|||||
![]() ![]() |
Kranas americký (Kingfish) filet | ![]() ![]() ![]() |
798 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety 16/20, balení 400g | ![]() ![]() ![]() |
274 Kč/bal. | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety argentinské 21/30, bez hlavy loupané | ![]() ![]() ![]() |
594 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety bez hlavy 8/12 (17-26ks/kg) mražené | ![]() ![]() ![]() |
665 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety bez hlavy, loupané 16/20 (35-45 ks/kg) | ![]() ![]() ![]() |
508 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety bez hlavy, loupané 31/40 (70-80 ks/kg) | ![]() ![]() ![]() |
420 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety celé, lovené 20-30 ks/kg L2 | ![]() ![]() ![]() |
411 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Krevety čerstvě rozmražené 31/40 | ![]() ![]() ![]() |
554 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Krevety velké 20/30 čerstvě rozmražené | ![]() ![]() ![]() |
699 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety velké 20/30 předvařené neloup. | ![]() ![]() ![]() |
699 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Losos - hlava | ![]() ![]() ![]() |
25 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Losos Keta divoký lovený filet | ![]() ![]() ![]() |
495 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Losos Label Rouge filet s kůží | ![]() ![]() ![]() |
918 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() ![]() |
Losos Norsko - filet s kůží bez kostí | ![]() ![]() ![]() |
588 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi. Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg |
|||||
![]() |
Losos ořezy 800-1000g/bal | ![]() ![]() ![]() |
49 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Losos Skotsko - filet s kůží | ![]() ![]() ![]() |
748 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Losos Sockeye filet | ![]() ![]() ![]() |
99 Kč/100g | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() ![]() |
Makrela obecná | ![]() ![]() ![]() |
242 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Makrela obecná má jemnou konzistenci a výraznou chuť. Hodí se pro grilování a uzení, skvěle chutná i pečená v troubě. Nutriční hodnoty: E 516 kJ, tuky 5,4 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 14 µg , vitamin D 6 µg, železo 0,9 mg, hořčík 27 mg , draslík 380 mg , fosfor 240 mg, jod 50 µg |
|||||
![]() |
Máslová ryba - filet | ![]() ![]() ![]() |
470 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Má maso lahodné chuti. Nevhodná pro děti a těhotné ženy. Doporučená denní dávka je 150 g/os./den. Upravovat bez tuku. Nutriční hodnoty: E 584 kJ, tuky 8 g, omega 3 0,5 g, bílkoviny 17,3 g , vitamin A 30 µg , vitamin D 15 µg , železo 0,5 mg , hořčík 25 mg, draslík 375 mg, fosfor 240 mg |
|||||
![]() |
Mečoun - filet | ![]() ![]() ![]() |
584 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Mao mečouna se hodí pro rychlou a jednoduchou úpravu na pánvi či grilu. Steak se dá opéct na grilu a pokapat olivovým olejem s bylinkami. Nutriční hodnoty: E 5017 kJ, tuky 6,7 g, omega3 1,1 g, bílkoviny 19,7 g , vitamin A 36 µg , vitamin D 13,9 µg , železo 0,4 mg , hořčík 29 mg, draslík 418 mg, fosfor 255 mg |
|||||
![]() |
Mořský vlk 400-600g/ks | ![]() ![]() ![]() |
333 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Okoun nilský - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
324 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Parmice nachová - filet | ![]() ![]() ![]() |
579 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Plachetník filet | ![]() ![]() ![]() |
349 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Platýs - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
516 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pražma 400-600g/ks | ![]() ![]() ![]() |
338 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh duhový 300-500g/ks | ![]() ![]() ![]() |
199 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý - filet | ![]() ![]() ![]() |
489 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý 600-800g/ks, vykuchaný | ![]() ![]() ![]() |
293 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Sardel | ![]() ![]() ![]() |
205 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Sardinka | ![]() ![]() ![]() |
184 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Siven 400-600g/ks | ![]() ![]() ![]() |
199 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Tilápie - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
264 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Treska obecná - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
390 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1,1 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 12 µg, vitamin D 2 µg, železo 0,2 mg, hořčík 23 mg, draslík 402 mg, fosfor 195 mg, jod 119 µg |
|||||
![]() |
Treska Skrei filet | ![]() ![]() ![]() |
665 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Treska Skrei loin s kůží | ![]() ![]() ![]() |
864 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() ![]() |
Treska tmavá - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
337 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg |
|||||
![]() ![]() |
Tuňák sashimi - filet | ![]() ![]() ![]() |
89 Kč/100g | rezervovat | |
![]() |
Ústřice Selection Marine | ![]() ![]() ![]() |
44 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: E 247 kJ tuky 2,4 g omega 3 0,5 g bílkoviny 9,3 g vitamin A 38 µg vitamin D 3,1 µg železo 3,1 mg hořčík 19 mg draslík 265 mg fosfor 161 mg jod 60 µg |
|||||
![]() |
Ústřice Sentinelles | ![]() ![]() ![]() |
58 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
