Ten správný čas pro domácí grilování!

středa 18.3.2020
Zavzpomínejte na loňskou dovolenou, doufejte v tu letošní, a ugrilujte si o víkendu čerstvou pražmu nebo mořského vlka! Tyto ryby se yznačují velmi kvalitním a chutným masem, které je téměř bez kostí. Díky svému jemnému, bílému masu nevyžadují dlouhou a složitou přípravu. Nabízíme i filety z mořského vlka za mimořádnou cenu! V pátek ráno exkluzivně na našich prodejnách - REZERVUJTE ZDE.
K těmto rybám doporučujeme skvělé polosuché víno Hibernal 2019.
 
FILETY MOŘSKÉHO VLKA SE SICILSKÝM SALÁTEM
Ingredience:
  • 4 filety mořského vlka
  • 1 pomeranč
  • 1 citrón
  • Tymián
Sicilský salát:
  • Bílý fenykl
  • Černé olivy
  • Červená cibulka
  • Pár lístků máty
  • Piniové oříšky
  • Pomerančová a citronová šťáva
  • Olej extra virgin
Postup:
Filátka vlka nařízneme 3 zářezy na kůži a pokapeme citrónovou a pomerančovou šťávou, přidáme tymián, špetku soli a zakápneme olivovým olejem. Filety pečeme v troubě pod grilem kůží nahoru. Mezitím si připravíme salát. Do mísy nastrouháme fenykl, přidáme pomeranč nakrájený na měsíčky, celé olivy, pár lístků máty a cibulku nakrájenou na kolečka. Zakápneme citronovou i pomerančovou šťávou a olivovým olejem, posypeme piniovými oříšky a vše dobře promícháme. Podle chuti dosolíme. Mořského vlka podáváme se Sicilským salátem.