

OC CAMPUS
aktuální nabídka ČTVRTEK 11.8
kontakty
OC Campus

Netroufalky 770
Brno-Bohunice
Česká Republika
út–pá: 10–18 hodin
so: 10–15 hodin
út–pá: 10–16 hodin
Nabídka jídel
Nabídka ryb:




Candát má velmi chutné maso, a proto je velmi oblíben v gastronomii.
Nutriční hodnoty: E 393 kJ, tuky 0,7 g, bílkoviny 19 g, železo 1,4 mg, hořčík 18 mg , draslík 237 mg, fosfor 194 mg




Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování.
Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg




Humr má velmi jemné maso s typicky nasládlou chutí. Během přípravy by měl mít humr svázaná klepeta, v nichž má velkou sílu a je schopen způsobit bolestivé zranění. Nejčastěji se usmrcuje vložením hlavou napřed do hrnce s vroucí vodou. Za nejchutnější části se považuje maso z klepet a ocasu.
Nutriční hodnoty: E 341 kJ, tuky 1,9 g, omega 3 1,5 g, bílkoviny 15,9 g




Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Makrela obecná má jemnou konzistenci a výraznou chuť. Hodí se pro grilování a uzení, skvěle chutná i pečená v troubě.
Nutriční hodnoty: E 516 kJ, tuky 5,4 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 14 µg , vitamin D 6 µg, železo 0,9 mg, hořčík 27 mg , draslík 380 mg , fosfor 240 mg, jod 50 µg




Pevné bílé maso s jemnou chutí. Klasickou úpravou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji. Vhodné je pečení ryby se šupinami v solné krustě.
Nutriční hodnoty: E 406 kJ, tuky 2 g, omega3 0,7 g, bílkoviny 18,4 g, hořčík 41 mg, fosfor 194 mg




Okoun má pevné maso, které lze připravit v trojobalu nebo upéct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 359 kJ, tuky 0,6 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 19,8 g, vitamin A 15 µg, vitamin D 21,4 µg, železo 0,2 mg, hořčík 27 mg, draslík 389 mg, fosfor 29 mg, jod 8 µg



Okouník mořský se hodí ke smažení, pečení či grilování.
Nutriční hodnoty: E 443 kJ, tuky 3,6 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18,2 g, vitamin A 14 µg, vitamin D 2,3 µg, železo 0,7 mg, hořčík 29 mg, draslík 308 mg, fosfor 201 µg, jod 99 µg




Nutriční hodnoty: E 382 kJ tuky 2,6 g omega 3 0,7 g bílkoviny 16,8 g vitamin A 12 µg vitamin D 6 µg železo 0,2 mg hořčík 20 mg draslík 377 mg fosfor 184 mg jod 14 µg




Nutriční hodnoty: E 693 kJ tuky 10 g omega 3 0,7 g bílkoviny 19 g vitamin A 32 µg vitamin D 6,9 µg železo 0,3 mg hořčík 27 mg draslík 420 mg fosfor 216 mg jod 5µg




Nutriční hodnoty: E 484 kJ tuky 1,8 g omega 3 0,3 g bílkoviny 20 g vitamin D 3,1 µg železo 0,6 mg hořčík 27 mg draslík 302 mg fosfor 170 mg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg




Nutriční hodnoty: E 445 kJ tuky 1 g omega 3 0,2 g bílkoviny 24 g vitamin A 372 µg vitamin D 1,6 µg železo 2,3 mg hořčík 39 mg draslík 475 mg fosfor 266 mg jod 13 µg
![]() |
Candát filet | ![]() ![]() ![]() |
628 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Halibut filet | ![]() ![]() ![]() |
699 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování. Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg |
|||||
![]() ![]() |
Humr živý | ![]() ![]() ![]() |
2036 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Humr má velmi jemné maso s typicky nasládlou chutí. Během přípravy by měl mít humr svázaná klepeta, v nichž má velkou sílu a je schopen způsobit bolestivé zranění. Nejčastěji se usmrcuje vložením hlavou napřed do hrnce s vroucí vodou. Za nejchutnější části se považuje maso z klepet a ocasu. Nutriční hodnoty: E 341 kJ, tuky 1,9 g, omega 3 1,5 g, bílkoviny 15,9 g |
|||||
![]() |
Krevety velké 20/30 předvařené neloup. | ![]() ![]() ![]() |
598 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Losos Norsko filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
877 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi. Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg |
|||||
![]() |
Losos Skotsko filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
897 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Makrela obecná | ![]() ![]() ![]() |
241 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Makrela obecná má jemnou konzistenci a výraznou chuť. Hodí se pro grilování a uzení, skvěle chutná i pečená v troubě. Nutriční hodnoty: E 516 kJ, tuky 5,4 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 14 µg , vitamin D 6 µg, železo 0,9 mg, hořčík 27 mg , draslík 380 mg , fosfor 240 mg, jod 50 µg |
|||||
![]() |
Mořský vlk 400-600g | ![]() ![]() ![]() |
468 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Okoun nilský filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
463 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Okouník mořský filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
703 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Okouník mořský se hodí ke smažení, pečení či grilování. Nutriční hodnoty: E 443 kJ, tuky 3,6 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18,2 g, vitamin A 14 µg, vitamin D 2,3 µg, železo 0,7 mg, hořčík 29 mg, draslík 308 mg, fosfor 201 µg, jod 99 µg |
|||||
![]() |
Platýs filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
351 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pražma 400-600g | ![]() ![]() ![]() |
459 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh duhový | ![]() ![]() ![]() |
238 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý | ![]() ![]() ![]() |
395 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
572 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Siven alsaský filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
588 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Tilápie filet | ![]() ![]() ![]() |
376 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Treska tmavá filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
439 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg |
|||||
![]() ![]() |
Tuňák sashimi filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
1059 Kč/kg | rezervovat | |
