

OC ČESTLICE
aktuální nabídka ČTVRTEK 2.2.
kontakty
OC Čestlice

Čestlice
Česká Republika
čt: 14–19 hodin
pá: 10–19 hodin
so: 10–19 hodin




Candát má velmi chutné maso, a proto je velmi oblíben v gastronomii.
Nutriční hodnoty: E 393 kJ, tuky 0,7 g, bílkoviny 19 g, železo 1,4 mg, hořčík 18 mg , draslík 237 mg, fosfor 194 mg




Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování.
Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg




Chapadla z kalamárů mají bílé, tuhé, nasládlé maso.
Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg




Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg




Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Vhodné na polévku nebo pečení v troubě.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Pevné bílé maso s jemnou chutí. Klasickou úpravou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji. Vhodné je pečení ryby se šupinami v solné krustě.
Nutriční hodnoty: E 406 kJ, tuky 2 g, omega3 0,7 g, bílkoviny 18,4 g, hořčík 41 mg, fosfor 194 mg




Okoun má pevné maso, které lze připravit v trojobalu nebo upéct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 359 kJ, tuky 0,6 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 19,8 g, vitamin A 15 µg, vitamin D 21,4 µg, železo 0,2 mg, hořčík 27 mg, draslík 389 mg, fosfor 29 mg, jod 8 µg



Okouník mořský se hodí ke smažení, pečení či grilování.
Nutriční hodnoty: E 443 kJ, tuky 3,6 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18,2 g, vitamin A 14 µg, vitamin D 2,3 µg, železo 0,7 mg, hořčík 29 mg, draslík 308 mg, fosfor 201 µg, jod 99 µg




Nutriční hodnoty: E 229 kJ tuky 1,4 g omega 3 0,4 g bílkoviny 10,4 g vitamin A 14 µg železo 7,7 mg hořčík 39 mg draslík 145 mg fosfor 145 mg jod 140 µg




Nutriční hodnoty: E 209 kJ tuky 2,5 g bílkoviny 18 g vitamin A 27 µg vitamin D 1,8 µg železo 0,2 mg hořčík 30 mg draslík 363 mg fosfor 212 mg jod 19 µg




Nutriční hodnoty: E 484 kJ tuky 1,8 g omega 3 0,3 g bílkoviny 20 g vitamin D 3,1 µg železo 0,6 mg hořčík 27 mg draslík 302 mg fosfor 170 mg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1,1 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 12 µg, vitamin D 2 µg, železo 0,2 mg, hořčík 23 mg, draslík 402 mg, fosfor 195 mg, jod 119 µg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg
![]() |
Candát filet | ![]() ![]() ![]() |
645 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Halibut filet | ![]() ![]() ![]() |
689 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování. Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg |
|||||
![]() |
Halibut filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
977 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Chapadla z kalamárů | ![]() ![]() ![]() |
388 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Kalamáry čištěné | ![]() ![]() ![]() |
453 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě. Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg |
|||||
![]() |
Krevety velké 20/30 předvařené neloup. | ![]() ![]() ![]() |
449 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Losos hlavy | ![]() ![]() ![]() |
45 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Losos Norsko filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
778 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi. Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg |
|||||
![]() |
Losos ořezy z filetů | ![]() ![]() ![]() |
65 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Mečoun filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
935 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Mořský vlk 400-600g | ![]() ![]() ![]() |
468 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Okoun nilský filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
620 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Okouník mořský filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
637 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Okouník mořský se hodí ke smažení, pečení či grilování. Nutriční hodnoty: E 443 kJ, tuky 3,6 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18,2 g, vitamin A 14 µg, vitamin D 2,3 µg, železo 0,7 mg, hořčík 29 mg, draslík 308 mg, fosfor 201 µg, jod 99 µg |
|||||
![]() |
Pražma 400-600g | ![]() ![]() ![]() |
468 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý | ![]() ![]() ![]() |
395 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Řasa Salicornia | ![]() ![]() ![]() |
582 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Slávky mušle bahenní 1kg síťka/vanička | ![]() ![]() ![]() |
199 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Sumeček africký filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
533 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Tilápie filet | ![]() ![]() ![]() |
415 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Treska obecná fresh filet | ![]() ![]() ![]() |
768 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1,1 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 12 µg, vitamin D 2 µg, železo 0,2 mg, hořčík 23 mg, draslík 402 mg, fosfor 195 mg, jod 119 µg |
|||||
![]() |
Treska Skrei filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
748 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() ![]() |
Treska tmavá filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
435 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg |
|||||
![]() |
Tuňák filet červený | ![]() ![]() ![]() |
973 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Ústřice kus | ![]() ![]() ![]() |
65 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
