

ČESKÁ
aktuální nabídka ČTVRTEK 26.5.
kontakty
Česká

Brno - střed
Česká Republika
po-pá: 9–18 hodin
so: 9–13 hodin
ne: zavřeno
po-pá: 10-17 hodin
so-ne: zavřeno
Nabídka jídel
Nabídka ryb:




Candát má velmi chutné maso, a proto je velmi oblíben v gastronomii.
Nutriční hodnoty: E 393 kJ, tuky 0,7 g, bílkoviny 19 g, železo 1,4 mg, hořčík 18 mg , draslík 237 mg, fosfor 194 mg




Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování.
Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg




Humr má velmi jemné maso s typicky nasládlou chutí. Během přípravy by měl mít humr svázaná klepeta, v nichž má velkou sílu a je schopen způsobit bolestivé zranění. Nejčastěji se usmrcuje vložením hlavou napřed do hrnce s vroucí vodou. Za nejchutnější části se považuje maso z klepet a ocasu.
Nutriční hodnoty: E 341 kJ, tuky 1,9 g, omega 3 1,5 g, bílkoviny 15,9 g




Chapadla z kalamárů mají bílé, tuhé, nasládlé maso.
Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg




Maso chobotnice se musí povařit do měkka. Poté se dá marinovat a grilovat. Maso je vhodné i jako přísada do salátů.
Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1 kJ, omega 3 0,2 g, bílkoviny 14,9 g, hořčík 30 mg, fosfor 186 mg




Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg




Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Nutriční hodnoty: E 426 kJ tuky 0,8 g omega 3 0,2 g bílkoviny 23,3 g vitamin A 2 µg vitamin D 3,5 µg železo 0,1 mg hořčík 43 mg draslík 239 mg fosfor 150 mg



Nutriční hodnoty:




Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg



Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Nutriční hodnoty: E 426 kJ tuky 0,8 g omega 3 0,2 g bílkoviny 23,3 g vitamin A 2 µg vitamin D 3,5 µg železo 0,1 mg hořčík 43 mg draslík 239 mg fosfor 150 mg




Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Vhodné na polévku nebo pečení v troubě.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Makrela obecná má jemnou konzistenci a výraznou chuť. Hodí se pro grilování a uzení, skvěle chutná i pečená v troubě.
Nutriční hodnoty: E 516 kJ, tuky 5,4 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 14 µg , vitamin D 6 µg, železo 0,9 mg, hořčík 27 mg , draslík 380 mg , fosfor 240 mg, jod 50 µg




Má maso lahodné chuti. Nevhodná pro děti a těhotné ženy. Doporučená denní dávka je 150 g/os./den. Upravovat bez tuku.
Nutriční hodnoty: E 584 kJ, tuky 8 g, omega 3 0,5 g, bílkoviny 17,3 g , vitamin A 30 µg , vitamin D 15 µg , železo 0,5 mg , hořčík 25 mg, draslík 375 mg, fosfor 240 mg




Pevné bílé maso s jemnou chutí. Klasickou úpravou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji. Vhodné je pečení ryby se šupinami v solné krustě.
Nutriční hodnoty: E 406 kJ, tuky 2 g, omega3 0,7 g, bílkoviny 18,4 g, hořčík 41 mg, fosfor 194 mg




Pevné bílé maso s jemnou chutí. Klasickou úpravou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji.
Nutriční hodnoty: E 406 kJ, tuky 2 g, omega3 0,7 g, bílkoviny 18,4 g, hořčík 41 mg, fosfor 194 mg




Mušle mají vroubkované lastury s bílým oválným svalem. Jsou konzumovány pro svou jedinečnou, delikátní a jemnou chuť.
Nutriční hodnoty: E 345 kJ, tuky 1,1 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 17,9 g, vitamin A 4 µg, vitamin D 4,2 µg, železo 0,6 mg, hořčík 19 mg, draslík 161 mg, fosfor 150 mg, jod 4 µg




Okoun má pevné maso, které lze připravit v trojobalu nebo upéct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 359 kJ, tuky 0,6 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 19,8 g, vitamin A 15 µg, vitamin D 21,4 µg, železo 0,2 mg, hořčík 27 mg, draslík 389 mg, fosfor 29 mg, jod 8 µg



Okouník mořský se hodí ke smažení, pečení či grilování.
Nutriční hodnoty: E 443 kJ, tuky 3,6 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18,2 g, vitamin A 14 µg, vitamin D 2,3 µg, železo 0,7 mg, hořčík 29 mg, draslík 308 mg, fosfor 201 µg, jod 99 µg




Nutriční hodnoty: E 693 kJ tuky 10 g omega 3 0,7 g bílkoviny 19 g vitamin A 32 µg vitamin D 6,9 µg železo 0,3 mg hořčík 27 mg draslík 420 mg fosfor 216 mg jod 5µg




Nutriční hodnoty: E 484 kJ tuky 1,8 g omega 3 0,3 g bílkoviny 20 g vitamin D 3,1 µg železo 0,6 mg hořčík 27 mg draslík 302 mg fosfor 170 mg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1,1 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 12 µg, vitamin D 2 µg, železo 0,2 mg, hořčík 23 mg, draslík 402 mg, fosfor 195 mg, jod 119 µg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg




Nutriční hodnoty: E 445 kJ tuky 1 g omega 3 0,2 g bílkoviny 24 g vitamin A 372 µg vitamin D 1,6 µg železo 2,3 mg hořčík 39 mg draslík 475 mg fosfor 266 mg jod 13 µg
![]() |
Candát filet | ![]() ![]() ![]() |
499 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Halibut filet | ![]() ![]() ![]() |
695 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování. Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg |
|||||
![]() ![]() |
Humr živý | ![]() ![]() ![]() |
2036 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Humr má velmi jemné maso s typicky nasládlou chutí. Během přípravy by měl mít humr svázaná klepeta, v nichž má velkou sílu a je schopen způsobit bolestivé zranění. Nejčastěji se usmrcuje vložením hlavou napřed do hrnce s vroucí vodou. Za nejchutnější části se považuje maso z klepet a ocasu. Nutriční hodnoty: E 341 kJ, tuky 1,9 g, omega 3 1,5 g, bílkoviny 15,9 g |
|||||
![]() |
Chapadla z kalamárů | ![]() ![]() ![]() |
289 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Chobotnice baby | ![]() ![]() ![]() |
289 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Chobotnice pobřežní 1-2kg | ![]() ![]() ![]() |
538 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Chobotnice vařená chapadla 100-200g | ![]() ![]() ![]() |
1294 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Kalamáry čištěné | ![]() ![]() ![]() |
401 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě. Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg |
|||||
![]() |
Krevety 16/20 | ![]() ![]() ![]() |
524 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety 21/30 L2 Gambas | ![]() ![]() ![]() |
567 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Krevety 26/30 syrové, bez hlavy neloupané, vážené | ![]() ![]() ![]() |
619 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety 31/40 | ![]() ![]() ![]() |
448 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety celé, lovené Argentina, vel. 10/20 | ![]() ![]() ![]() |
499 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety Předvařené neloup. 40/60 | ![]() ![]() ![]() |
406 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Krevety sushi EBI 5L 256g | ![]() ![]() |
249 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety velké 20/30 čerstvě rozmražené | ![]() ![]() ![]() |
598 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety velké 20/30 předvařené neloup. | ![]() ![]() ![]() |
598 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Losos Norsko filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
885 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi. Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg |
|||||
![]() |
Losos ořezy z filetů | ![]() ![]() ![]() |
65 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Makrela obecná | ![]() ![]() ![]() |
196 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Makrela obecná má jemnou konzistenci a výraznou chuť. Hodí se pro grilování a uzení, skvěle chutná i pečená v troubě. Nutriční hodnoty: E 516 kJ, tuky 5,4 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 14 µg , vitamin D 6 µg, železo 0,9 mg, hořčík 27 mg , draslík 380 mg , fosfor 240 mg, jod 50 µg |
|||||
![]() |
Máslová ryba filet | ![]() ![]() ![]() |
489 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Má maso lahodné chuti. Nevhodná pro děti a těhotné ženy. Doporučená denní dávka je 150 g/os./den. Upravovat bez tuku. Nutriční hodnoty: E 584 kJ, tuky 8 g, omega 3 0,5 g, bílkoviny 17,3 g , vitamin A 30 µg , vitamin D 15 µg , železo 0,5 mg , hořčík 25 mg, draslík 375 mg, fosfor 240 mg |
|||||
![]() |
Maso z hnědého kraba, vařené, 500g | ![]() ![]() ![]() |
249 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Mořská směs Frutti di mare 450g | ![]() ![]() ![]() |
145 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Mořská směs risotto 450g | ![]() ![]() ![]() |
159 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Mořský jazyk tropický filet | ![]() ![]() ![]() |
455 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Mořský vlk 400-600g | ![]() ![]() ![]() |
354 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Mořský vlk filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
757 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Mušle sv. Jakuba | ![]() ![]() ![]() |
819 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Mušle mají vroubkované lastury s bílým oválným svalem. Jsou konzumovány pro svou jedinečnou, delikátní a jemnou chuť. Nutriční hodnoty: E 345 kJ, tuky 1,1 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 17,9 g, vitamin A 4 µg, vitamin D 4,2 µg, železo 0,6 mg, hořčík 19 mg, draslík 161 mg, fosfor 150 mg, jod 4 µg |
|||||
![]() |
Okoun nilský filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
535 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Okouník mořský filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
628 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Okouník mořský se hodí ke smažení, pečení či grilování. Nutriční hodnoty: E 443 kJ, tuky 3,6 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18,2 g, vitamin A 14 µg, vitamin D 2,3 µg, železo 0,7 mg, hořčík 29 mg, draslík 308 mg, fosfor 201 µg, jod 99 µg |
|||||
![]() |
Perletník nádherný filet | ![]() ![]() ![]() |
455 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Pstruh duhový filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
385 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý | ![]() ![]() ![]() |
316 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Řasa Salicornia | ![]() ![]() ![]() |
716 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Salát z řasy Wakame 250g | ![]() ![]() |
89 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Slávky a vongole mix, vařené ve vlastní šťávě 1kg | ![]() ![]() ![]() |
219 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Slávky vařené ve vlastní šťávě 1kg | ![]() ![]() ![]() |
179 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Sleď obecný s hlavou | ![]() ![]() ![]() |
217 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Tilápie filet | ![]() ![]() ![]() |
339 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Treska obecná fresh filet | ![]() ![]() ![]() |
659 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1,1 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 12 µg, vitamin D 2 µg, železo 0,2 mg, hořčík 23 mg, draslík 402 mg, fosfor 195 mg, jod 119 µg |
|||||
![]() ![]() |
Treska tmavá filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
397 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg |
|||||
![]() |
Tuby kalamárů | ![]() ![]() ![]() |
369 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() ![]() |
Tuňák sashimi filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
1059 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Úhoř Unagi plátky 160g | ![]() ![]() ![]() |
279 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Ústřice kus | ![]() ![]() ![]() |
46 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
