

U SVATÉ ANNY
aktuální nabídka CTVRTEK 2.2.
kontakty
Bistro U sv. Anny

Pekařská 53
Brno-střed
Česká Republika
po–pá: 8–16 hodin
so–ne: zavřeno




Candát má velmi chutné maso, a proto je velmi oblíben v gastronomii.
Nutriční hodnoty: E 393 kJ, tuky 0,7 g, bílkoviny 19 g, železo 1,4 mg, hořčík 18 mg , draslík 237 mg, fosfor 194 mg




Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování.
Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg




Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Vhodné na polévku nebo pečení v troubě.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Nutriční hodnoty: E 484 kJ tuky 1,8 g omega 3 0,3 g bílkoviny 20 g vitamin D 3,1 µg železo 0,6 mg hořčík 27 mg draslík 302 mg fosfor 170 mg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1,1 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 12 µg, vitamin D 2 µg, železo 0,2 mg, hořčík 23 mg, draslík 402 mg, fosfor 195 mg, jod 119 µg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg
![]() |
Candát filet | ![]() ![]() ![]() |
645 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Halibut filet | ![]() ![]() ![]() |
689 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování. Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg |
|||||
![]() |
Krevety velké 20/30 předvařené neloup. | ![]() ![]() ![]() |
449 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Losos Norsko filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
778 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi. Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg |
|||||
![]() |
Losos ořezy z filetů | ![]() ![]() ![]() |
65 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý | ![]() ![]() ![]() |
395 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Tilápie filet | ![]() ![]() ![]() |
415 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Treska obecná fresh filet | ![]() ![]() ![]() |
768 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1,1 g, omega3 0,5 g, bílkoviny 18 g, vitamin A 12 µg, vitamin D 2 µg, železo 0,2 mg, hořčík 23 mg, draslík 402 mg, fosfor 195 mg, jod 119 µg |
|||||
![]() ![]() |
Treska tmavá filet fresh | ![]() ![]() ![]() |
435 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg |
