

ČESKÁ
aktuální nabídka ČTVRTEK 21.2.
kontakty
Česká

Brno - střed
Česká Republika
po-pá: 9-19 hodin
so:9-13 hodin
Otevírací doba hladového okna:
po-pá: 10-19 hodin
so: 10-13 hodin
Nabídka jídel
Nabídka ryb:




Cípal se živí řasami a živočichy, které nachází u dna.
Nutriční hodnoty: E 490 kJ, tuky 3,8 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 19,4 g, hořčík 29 mg, fosfor 221 mg




Nutriční hodnoty: E 351 kJ, tuky 1,1, g, omega 3 17,2 g




Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování.
Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg




Humr má velmi jemné maso s typicky nasládlou chutí. Během přípravy by měl mít humr svázaná klepeta, v nichž má velkou sílu a je schopen způsobit bolestivé zranění. Nejčastěji se usmrcuje vložením hlavou napřed do hrnce s vroucí vodou. Za nejchutnější části se považuje maso z klepet a ocasu.
Nutriční hodnoty: E 341 kJ, tuky 1,9 g, omega 3 1,5 g, bílkoviny 15,9 g




Maso chobotnice se musí povařit do měkka. Poté se dá marinovat a grilovat. Maso je vhodné i jako přísada do salátů.
Nutriční hodnoty: E 343 kJ, tuky 1 kJ, omega 3 0,2 g, bílkoviny 14,9 g, hořčík 30 mg, fosfor 186 mg




Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg




Kambala má pevné bílé maso vynikající chuti. Je vhodné pro všechny typy úprav. Při pošírování ale vynikne její chuť a vláčná konzistence.
Nutriční hodnoty: E 384 kJ, tuky 3 g, omega 3 0,8 g, bílkoviny 16 g, vitamin A 11 µg, vitamin D 8 µg, železo 0,4 mg , hořčík 51 mg, draslík 238 mg, fosfor 129 mg



Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg




Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi.
Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg



Nutriční hodnoty: E 426 kJ tuky 0,8 g omega 3 0,2 g bílkoviny 23,3 g vitamin A 2 µg vitamin D 3,5 µg železo 0,1 mg hořčík 43 mg draslík 239 mg fosfor 150 mg




Nutriční hodnoty: E 426 kJ tuky 0,8 g omega 3 0,2 g bílkoviny 23,3 g vitamin A 2 µg vitamin D 3,5 µg železo 0,1 mg hořčík 43 mg draslík 239 mg fosfor 150 mg




Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Vhodné na polévku nebo pečení v troubě.
Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg




Má maso lahodné chuti. Nevhodná pro děti a těhotné ženy. Doporučená denní dávka je 150 g/os./den. Upravovat bez tuku.
Nutriční hodnoty: E 584 kJ, tuky 8 g, omega 3 0,5 g, bílkoviny 17,3 g , vitamin A 30 µg , vitamin D 15 µg , železo 0,5 mg , hořčík 25 mg, draslík 375 mg, fosfor 240 mg




Pevné bílé maso s jemnou chutí. Klasickou úpravou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji. Vhodné je pečení ryby se šupinami v solné krustě.
Nutriční hodnoty: E 406 kJ, tuky 2 g, omega3 0,7 g, bílkoviny 18,4 g, hořčík 41 mg, fosfor 194 mg




Mušle mají vroubkované lastury s bílým oválným svalem. Jsou konzumovány pro svou jedinečnou, delikátní a jemnou chuť.
Nutriční hodnoty: E 345 kJ, tuky 1,1 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 17,9 g, vitamin A 4 µg, vitamin D 4,2 µg, železo 0,6 mg, hořčík 19 mg, draslík 161 mg, fosfor 150 mg, jod 4 µg




Okoun má pevné maso, které lze připravit v trojobalu nebo upéct v troubě.
Nutriční hodnoty: E 359 kJ, tuky 0,6 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 19,8 g, vitamin A 15 µg, vitamin D 21,4 µg, železo 0,2 mg, hořčík 27 mg, draslík 389 mg, fosfor 29 mg, jod 8 µg




Nutriční hodnoty: E 382 kJ tuky 2,6 g omega 3 0,7 g bílkoviny 16,8 g vitamin A 12 µg vitamin D 6 µg železo 0,2 mg hořčík 20 mg draslík 377 mg fosfor 184 mg jod 14 µg




Nutriční hodnoty: E 693 kJ tuky 10 g omega 3 0,7 g bílkoviny 19 g vitamin A 32 µg vitamin D 6,9 µg železo 0,3 mg hořčík 27 mg draslík 420 mg fosfor 216 mg jod 5µg




Nutriční hodnoty: E 484 kJ tuky 1,8 g omega 3 0,3 g bílkoviny 20 g vitamin D 3,1 µg železo 0,6 mg hořčík 27 mg draslík 302 mg fosfor 170 mg




Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi.
Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg




Nutriční hodnoty: E 445 kJ tuky 1 g omega 3 0,2 g bílkoviny 24 g vitamin A 372 µg vitamin D 1,6 µg železo 2,3 mg hořčík 39 mg draslík 475 mg fosfor 266 mg jod 13 µg



Nutriční hodnoty: E 247 kJ tuky 2,4 g omega 3 0,5 g bílkoviny 9,3 g vitamin A 38 µg vitamin D 3,1 µg železo 3,1 mg hořčík 19 mg draslík 265 mg fosfor 161 mg jod 60 µg
![]() |
Cípal hlavatý filet | ![]() ![]() ![]() |
464 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Garnát císařský- scampi 13/16, mražené | ![]() ![]() ![]() |
391 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Halibut filet mražený | ![]() ![]() ![]() |
616 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Halibut patří k nejvýživnějším mořským rybám. Jedná se o dravou rybu s velmi chutným a jemným masem. Nejvhodnější úpravou je pošírování. Nutriční hodnoty: E 515 kJ, tuky 6,1 g, omega 3 0,2 g , bílkoviny 17 g, vitamin A 17 µg, vitamin D 9,7 µg, železo 0,2 mg , hořčík 21 mg, draslík 431 mg , fosfor 204 mg, jod 10 µg |
|||||
![]() |
Humr americký 400-600g/ks | ![]() ![]() ![]() |
998 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Humr má velmi jemné maso s typicky nasládlou chutí. Během přípravy by měl mít humr svázaná klepeta, v nichž má velkou sílu a je schopen způsobit bolestivé zranění. Nejčastěji se usmrcuje vložením hlavou napřed do hrnce s vroucí vodou. Za nejchutnější části se považuje maso z klepet a ocasu. Nutriční hodnoty: E 341 kJ, tuky 1,9 g, omega 3 1,5 g, bílkoviny 15,9 g |
|||||
![]() |
Chobotnice 1-2kg | ![]() ![]() ![]() |
503 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Chobotnice baby | ![]() ![]() ![]() |
262 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Kalamáry malé (nečištěné) | ![]() ![]() ![]() |
298 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Maso těchto hlavonožců je velmi měkké, bílé a lehce nasládlé. Kalamáry se často krájí na kroužky a smaží se v těstíčku či trojobalu. Tuby bez chapadel lze plnit nádivkou a péct v troubě. Nutriční hodnoty: E 325 kJ, tuky 1,7 g, omega 3 0,6 g, bílkoviny 15,4 g, vitamin A 15 µg, železo 0,5 mg, hořčík 28 mg, draslík 280 mg, fosfor 190 mg, jod 20 µg |
|||||
![]() |
Kambala 1-1,5kg/ks | ![]() ![]() ![]() |
720 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Kambala má pevné bílé maso vynikající chuti. Je vhodné pro všechny typy úprav. Při pošírování ale vynikne její chuť a vláčná konzistence. Nutriční hodnoty: E 384 kJ, tuky 3 g, omega 3 0,8 g, bílkoviny 16 g, vitamin A 11 µg, vitamin D 8 µg, železo 0,4 mg , hořčík 51 mg, draslík 238 mg, fosfor 129 mg |
|||||
![]() |
Kambala filet | ![]() ![]() ![]() |
148 Kč/100g | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety 16/20, balení 400g | ![]() ![]() ![]() |
274 Kč/bal. | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety 26/30, balení 400g | ![]() ![]() ![]() |
254 Kč/bal. | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Krevety argentinské 21/30, bez hlavy loupané | ![]() ![]() ![]() |
594 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety bez hlavy 8/12 (17-26ks/kg) mražené | ![]() ![]() ![]() |
665 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety bez hlavy, loupané 16/20 (35-45 ks/kg) | ![]() ![]() ![]() |
508 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety bez hlavy, loupané 31/40 (70-80 ks/kg) | ![]() ![]() ![]() |
420 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Krevety se dají vařit, smažit, blanšírovat, pošírovat nebo grilovat. Přidávají se do těstovin nebo paelly. Oblíbený je i krevetový koktejl. Lze je konzumovat i syrové, například v sushi. Nutriční hodnoty: E 426 kJ, tuky 0,8 g, omega 3 0,2 g, bílkoviny 23,3 g , vitamin A 2 µg , vitamin D 3,5 µg, železo 0,1 mg, hořčík 43 mg , draslík 239 mg , fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety Black Tiger 6/8 bez hlavy | ![]() ![]() ![]() |
665 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: E 426 kJ tuky 0,8 g omega 3 0,2 g bílkoviny 23,3 g vitamin A 2 µg vitamin D 3,5 µg železo 0,1 mg hořčík 43 mg draslík 239 mg fosfor 150 mg |
|||||
![]() |
Krevety celé, lovené 20-30 ks/kg L2 | ![]() ![]() ![]() |
411 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Krevety čerstvě rozmražené 31/40 | ![]() ![]() ![]() |
554 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Losos - hlava | ![]() ![]() ![]() |
25 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Losos Norsko - filet s kůží bez kostí | ![]() ![]() ![]() |
588 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi. Nutriční hodnoty: E 932 kJ, tuky 16,0 g, omega3 1,5 g, bílkoviny 20,0 g, vitamin A 26 µg, vitamin D µg 10,0, železo 0,3 mg, hořčík 26 mg, draslík 451 mg, fosfor 227 mg, jod 12 µg |
|||||
![]() |
Losos ořezy 800-1000g/bal | ![]() ![]() ![]() |
49 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Máslová ryba - filet | ![]() ![]() ![]() |
470 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Má maso lahodné chuti. Nevhodná pro děti a těhotné ženy. Doporučená denní dávka je 150 g/os./den. Upravovat bez tuku. Nutriční hodnoty: E 584 kJ, tuky 8 g, omega 3 0,5 g, bílkoviny 17,3 g , vitamin A 30 µg , vitamin D 15 µg , železo 0,5 mg , hořčík 25 mg, draslík 375 mg, fosfor 240 mg |
|||||
![]() |
Mořský vlk 400-600g/ks | ![]() ![]() ![]() |
333 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Mušle sv. Jakuba 30g/ks | ![]() ![]() ![]() |
109 Kč/100g | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Mušle mají vroubkované lastury s bílým oválným svalem. Jsou konzumovány pro svou jedinečnou, delikátní a jemnou chuť. Nutriční hodnoty: E 345 kJ, tuky 1,1 g, omega 3 0,4 g, bílkoviny 17,9 g, vitamin A 4 µg, vitamin D 4,2 µg, železo 0,6 mg, hořčík 19 mg, draslík 161 mg, fosfor 150 mg, jod 4 µg |
|||||
![]() |
Okoun nilský - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
324 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Parmice nachová - filet | ![]() ![]() ![]() |
579 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Plachetník filet | ![]() ![]() ![]() |
349 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Platýs - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
516 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pražma - filet bez kostí | ![]() ![]() ![]() |
868 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pražma 400-600g/ks | ![]() ![]() ![]() |
338 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh duhový 300-500g/ks | ![]() ![]() ![]() |
199 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý - filet | ![]() ![]() ![]() |
489 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Pstruh lososovitý 600-800g/ks, vykuchaný | ![]() ![]() ![]() |
293 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Red Snapper - filet | ![]() ![]() ![]() |
478 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Sardinka mražená | ![]() ![]() ![]() |
113 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
|||||
![]() |
Siven - filet | ![]() ![]() ![]() |
458 Kč/kg | rezervovat | |
![]() |
Tilápie - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
264 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() |
Treska tmavá - filet bez kůže | ![]() ![]() ![]() |
337 Kč/kg | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() ![]() Treska je dravá ryba, která svou kořist často pronásleduje i na delší vzdálenosti. Její maso je křehké a snadno se upravuje v páře, v troubě i na pánvi. Nutriční hodnoty: E 292 kJ tuky 0,3 g omega 3 0,1 g bílkoviny 16,5 g vitamin A 2 µg vitamin D 0,8 µg železo 0,1 mg hořčík 22 mg draslík 396 mg fosfor 230 mg jod 93 µg |
|||||
![]() ![]() |
Tuňák sashimi - filet | ![]() ![]() ![]() |
89 Kč/100g | rezervovat | |
![]() |
Ústřice Selection Marine | ![]() ![]() ![]() |
44 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: E 247 kJ tuky 2,4 g omega 3 0,5 g bílkoviny 9,3 g vitamin A 38 µg vitamin D 3,1 µg železo 3,1 mg hořčík 19 mg draslík 265 mg fosfor 161 mg jod 60 µg |
|||||
![]() |
Ústřice Sentinelles | ![]() ![]() ![]() |
58 Kč/ks | rezervovat | |
![]() ![]() ![]() Nutriční hodnoty: |
