Ingredience (4 porce):
- 4 filátka z bílé ryby bez kostí, každé o váze asi 140g
- 2 lžíce koření na fajitas nebo směsi na tex-mex
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 200g avokádové omáčky guacamole
- hrst lístků koriandru, nasekaných nahrubo
- skrojky limety k podávání
Postup:
Připravte si vlastní koření! Smíchejte po 3 lžičkách kmínu a koriandrového semínka s 1 lžičky chilli (všechno mleté), špetkou soli a čerstvě mletého pepře. Rybu poprašte kořením a dejte stranou. Olej rozehřejte v mělčí pánvi a pak rybu opečte dokřupava, z každé strany tři až čtyři minuty. Před podáváním naneste na každý kousek ryby trochu omáčky guacamole, posypte koriandrem a přiložte skrojek limety.
Zdroj: www.apetitonline.cz