Pstruh plněný zeleninou

Pstruh plněný zeleninou

Ingredience:

  • 4 pstruhy (porce cca 200 g)
  • 100 g mrkve
  • 50 g celeru
  • 50 g petržele
  • 40 g másla
  • 25 g sušených hub
  • 1 svazek kudrnky
  • 100 g anglické slaniny na plátky
  • 1 snítku rozmarýnu
  • drcený kmín
  • pepř
  • sůl

Postup:

Nadrobno nakrájenou zeleninu a houby orestujeme na másle společně s rozmarýnem, osolíme, opepříme a přidáme sekanou kudrnku.
Směs naplníme do ryb, které osolíme a pokmínujeme.
Ryby obalíme plátky slaniny, přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 10-15 minut při 180 °C.

 

Zdroj: www.ceskatlevize.cz