Tuňákové těstoviny s kapary

Tuňákové těstoviny s kapary

Ingredience (4 porce):

  • 2 lžíce olivového oleje
  • pórek, nakrájený na nudličky
  • 200 g tuňáka z konzervy
  • 10 třešňových rajčátek nakrájených na čtvrtky
  • 1 lžíce kaparů
  • sůl
  • pepř
  • bazalka
  • 320 g krátkých těstovin (penne, farfalle)


Postup:

Na 2 lžících olivového oleje zpěňte malý pórek, nakrájený na nudličky. Přidejte 200 g tuňáka z konzervy a po 2 minutách lžíci kaparů a 10 třešňových rajčátek nakrájených na čtvrtky. Vařte ještě 2 minuty, osolte a opepřete. Smíchejte s uvařenými krátkými těstovinami a při podávání posypte bazalkou.

 

Zdroj: www.apetitonline.cz