Křupavý opečený tuňák

Křupavý opečený tuňák

Ingredience:

  • 2 lžíce oleje
  • 2 cibule, nasekané
  • 750g nových brambor, uvařených
  • 2 lžíce kari pasty
  • 2x 200g tuňáka v konzervě, slitého
  • 2 hrsti čerstvého koriandru, nasekaného

Postup:

Ve velké teflonové pánvi rozpalte olej. Minutku na něm smažte cibuli. Přidejte vařené nové brambory a kari pastu. Prohřívejte a brambory při tom trochu pomačkejte.
Přimíchejte tuňáka a několik minut opékejte, dokud se nevytvoří krustička. Zamíchejte a opatrně opékejte ještě několik minut, aby se směs stala znovu krásně křupavou. Pak už jen přimíchejte koriandr a podávejte.

 

Zdroj: www.apetitonline.cz