Ingredience:
- 4 filety tilapie
- 2 lžíce kukuřičného škrobu
- Sůl
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 4 jarní cibulky, jemně nakrájené
- 2 drcené stroužky česneku
- 2 cm čerstvého zázvoru
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce třtinového cukru
- Šťáva z jedné limetky
- 1 čerstvá chilli paprička
- hrst koriandru
Postup:
Filety osolíme a obalíme ve škrobu. Zprudka opečeme na pánvy a uchováme v teple. Na stejné pánvi osmahneme jarní cibulku, česnek a strouhaný zázvor. Přidáme sójovou omáčku, cukr a limetovou šťávu, chvilku povaříme do konzistence sirupu. Omáčkou zalijeme filety a posypeme nasekaným chilli a koriandrem.