Dokonalá party na střeše industriální haly s výhledem na město! 









(reportážní video zde: https://youtu.be/pVREuvOlK6Q)
Zajistíme dospělé jedince lovené výhradně udržitelným rybolovem, Ryby budou dopraveny speciálně na tuto akci tou nejrychlejší cestou. 
Ukážeme Vám filetaci v přímém přenosu a způsob zpracování jednotlivých částí tuňáka žlutoploutvého.
Před vašimi zraky proběhne v 11 hodin mnohonásobná filetáž všech ryb, abyste již za několik málo okamžiků mohli ochutnávat nejrůznější speciality.

Ukážeme Vám filetaci v přímém přenosu a způsob zpracování jednotlivých částí tuňáka žlutoploutvého.
Před vašimi zraky proběhne v 11 hodin mnohonásobná filetáž všech ryb, abyste již za několik málo okamžiků mohli ochutnávat nejrůznější speciality.

Naši kuchaři pod vedením Jirky Zajíčka připraví svá stanoviště laděné do kuchyní různých zemí z několika světadílů. Ochutnáte tuňáka tak, jak se konzumuje tam, kde je typickou surovinou. Čerstvější sashimi, tatarák, nebo steak opravdu stěží ochutnáte! 

Těšit se můžete jak na teplé, tak studený pokrmy z této delikátní ryby. Nabídku doplní spousta specialit včetně tapas, ústřic a skvělých drinků! 









Přijďte si užít celý den plný hudby, zimních i letních nápojů a tuňákových lahůdek! 





Zažijte opět výjimečnou gastroakci v centru Brna! JAKO VŽDY BEZ VSTUPNÉHO!
Kdy: v sobotu 4. března 2023
Kde: Areál bývalých plynáren, ulice Špitálka
,
parkování zajištěno
Kde: Areál bývalých plynáren, ulice Špitálka

