Špízy chilli krevety a bramborem

Špízy chilli krevety a bramborem

Ingredience:

  • 32 velkých krevet
  • 4 drobnější brambory, rozčtvrcené a vařené v páře
  • 60ml pálivé paprikové pasty
  • olivový olej
  • sůl
  • vařená rýže a satay omáčka k podávání


Postup:

Na 8 špejlí napíchejte 32 velkých krevet, 4 drobnější brambory, rozčtvrcené a vařené v páře, a 2 větší červené cibule, nakrájené na klínky. Dejte na talíř, potřete 60ml pálivé paprikové pasty. Zakápněte olivovým olejem. Za občasného otáčení pečte 5–6 minut, aby se krevety propekly a cibule zhnědla. Podle chuti osolte a podávejte s vařenou rýží a satay omáčkou.

 

Zdroj: www.apetitonline.cz