Ingredience:
- mořská štika - hejk
- olivový olej
- nové brambory
- sůl
- pepř
- tymián
- oregáno
- řeřicha
- mletá paprika
- citronová šťáva
1. dresink:
bílý jogurt, cibule, kyselá okurka, olivový olej, sůl, pepř, jarní cibulka
2. dresink:
bílý jogurt, rajský protlak, sůl, pepř, chilli, olivový olej, rajče, petrželka, bazalka, cibule
3. dresink:
bílý jogurt, česnek, cibule, sůl, pepř, kopr, řeřicha, olivový olej
Postup:
Hejka grilujeme a potíráme olivovým oleje, smícháným s citronovou šťávou, solí, pepřem a tymiánem. Nové brambory omyjeme, pokapeme olivovým olejem a ochutíme solí, pepřem, mletou paprikou, řeřichou a oregánem. Zabalíme do alobalu a pečeme na grilu. Podáváme s dresinkem.