Ingredience:
- oloupané krevety 200 g
- čerstvý koriandr 1 svazek
- česnek 1–2 stroužky
- čerstvý zázvor
- mango 1 ks
- chilli paprička 2 ks
- kukuřičné tortilly 2 ks
- jarní cibulka 2 ks
- limeta 2 ks
- olivový olej
Postup:
Na marinádu si nasekejte chilli, česnek, koriandr a smíchejte v jedné misce s oloupanými krevatami. Dochuťte limetkovou šťávou, solí a pepřem. Důkladně promíchejte a nechte krevety marinovat cca 30 minut. Na salsu si nakrájejte jarní cibulku, mango a česnek. Dochuťte limetkovou šťávou, solí, pepřem a olivovým olejem. Důkladně promíchejte. Na pánvi rozehřejte olivový olej a krevety restujte cca 3 minuty. Kukuřičné tortilly opečte nasucho ve vedlejší pánvi. Krevety podávejte v kukuřičných tortilách společně s mangovou salsou.
Zdroj: www.fresh.iprima.cz