Suroviny:
- 500g filátek z cípala
MARINÁDA
- 30ml tamarindové pasty
- 15ml sojové omáčky
- Šťáva z 1 limetky
- 1ks čili papričky na jemno
- 2,5cm zázvoru nastrouhat
- Čerstvý koriandr
- Citronová tráva velmi jemně nasekaná
ASIJSKÝ SALÁT
- Blanšírovaný salát Pak Choi,
- Výhonky Mungo
- Nabobtnalé houby Shitake,
- Drcené arašídy
- Jarní cibulka
- Lístky koriandru
ZÁLIVKA
- Sezamový olej s rýžovým octem
- Třtinový cukr
- Limetková šťáva
- Strouhaný zázvor, čili dle chuti
Postup:
Filátka z cípala marinujte 4 hodiny v marinádě. Poté grilujte na mírném ohni a položte na asijský salát. Vše přelijte limetkovou zálivkou