Ingredience (4 porce):
- 2 středně velcí chňapalové červení nebo jiné podobné ryby
- olivový olej
NÁPLŇ:
- 1 hrnek vařené rýže
- 60 ml kokosového mléka
- čerstvá červená chilli paprička, bez semen, nasekaná nadrobno
- 1–2 lžíce sekaných koriandrových lístků
- 1 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru
- mořská sůl
K PODÁVÁNÍ:
- skrojky limety
- nasekaná chilli paprička
- lístky koriandru a máty
Postup:
Všechny přísady na náplň promíchejte. Směsí naplňte břišní dutiny ryb a zajistěte kuchyňským provázkem. Potřete olivovým olejem, osolte a grilujte asi 10 minut po každé straně, až je maso propečené. Podávejte se skrojky limety, nasekanou chilli papričkou a lístky koriandru a máty.
Zdroj: www.apetitonline.cz