Ingredience (4 porce):
- 2 stroužky česneku, rozdrcené
- 1 lžička mletého kmínu, nejlépe římského
- 1/2 lžičky sladké papriky
- 200g konzrevovaných sekaných rajčat
- 1 červená paprika, zbavená semínek a nakrájená na kousky
- 450g filátek z bělomasé ryby, nakrájených na kousky
- 1 citrón, nakrájený na skrojky
- sůl na dochucení
- hrst čerstvého koriandru, nahrubo nasekaného
Postup:
Olej zahřejte v kastrolu. Vsypte česnek, kmín; po minutě opékání přidejte sladkou papriku. Vše zalijte 100 ml vody a rajčaty. Uveďte do varu a pak plamen snižte. Přihoďte nakrájenou papriku a zlehka asi pět minut poduste. Pak přidejte rybu, osolte a ještě pět minut duste. Podávejte posypané koriandrem a se skrojkem citronu.
Zdroj: www.apetitonline.cz