Rybářova pochoutka

Rybářova pochoutka

Ingredience (4 porce):

  • rybí filety 4 ks
  • cibule 1 kus
  • česnek 4 stroužky
  • bazalka 1 lžička (sušená)
  • máslo 3 lžíce
  • sůl


Postup:

Filety nechte povolit nebo rozmrazit a důkladně ho osušte. Cibuli oloupejte a nakrájejte. Česnek oloupejte a nasekejte najemno. Připravte si 4 čtverce alobalu. Rozpusťte v rendlíku máslo a každý čtverec jím potřete. Na každý díl alobalu položte plátek filé, osolte, posypte nakrájenou cibulí, bazalkou a nasekaným česnekem. Pokapejte ještě troškou másla a alobal dobře uzavřete (dejte pozor, aby se alobal neprotrhl). Balíčky přendejte na plech a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C nebo je můžete položit přímo na rošt. Pečte 30 minut, potom opatrně vyndejte balíčky na talíře a podávejte s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

 

Zdroj: www.chutastyl.cz