Avokádové lodičky plněné tuňákem

Avokádové lodičky plněné tuňákem

Ingredience (2 porce):

  • 1 avokádo, přepůlené a bez pecky
  • 200?g sterilovaných fazolí s kukuřicí (např. směs Mexiko od Bonduelle)
  • 160?g konzervovaného tuňáka v olivovém oleji, scezeného
  • 1 malá červená cibule, nakrájená
  • na tenké plátky
  • střik citronové nebo limetové šťávy
  • sůl a pepř
  • střik tabasca


Postup:

 Dužinu z avokáda vyberte lžičkou do misky. Přisypte scezenou fazolovou směs, okapaného a rozdrobeného tuňáka, pokrájenou cibulku a promíchejte se šťávou z citronu nebo limety. Osolte a opepřete podle chuti. Směsí naplňte vydlabané poloviny avokáda. Zastříkněte tabaskem a ihned podávejte.

 

Zdroj: www.apetitonline.cz