Marinovaný mořský vlk s kaviárem a citrusy

Marinovaný mořský vlk s kaviárem a citrusy

Ingredience:

  • mořský vlk filety
  • kaviár z lososovitého pstruha
  • čerstvá citronová šťáva
  • cherry rajčata
  • salát
  • pažitka
  • bazalka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup:

Talíř osolte, opepřete a rozložte na něj nakrájená rajčátka. Pokapejte olivovým olejem a navrch poklaďte najemno nakrájenou rybou. Připravte si marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu a olivový olej. Rybu opepřete, pokapejte marinádou, posypte nasekanými bylinkami a ozdobte listy salátu a kuličkami kaviáru. Na závěr ještě talíř pokapejte zbytkem marinády a podávejte.

 

Zdroj: www.fresh.iprima.cz