Losos se salsou verde

Losos se salsou verde

Ingredience (4 porce):

  • 4 vykostěné filety z lososa
  • 2 lžíce olivového oleje

NA BYLINKOVOU SALSU:

  • 2 hrsti hladkolisté petrželky
  • 1 lžíce čerstvé máty
  • 1 lžíce pažitky
  • 1 lžíce kaparů
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce panenského olivového oleje


Postup:

Pokrájejte 4 vykostěné filety z lososa na  kostky velikosti sousta. Osolte je, opepřete, promíchejte s asi 2 lžícemi olivového oleje, napíchejte na špejle a grilujte 1–2 minuty po každé straně. Při podávání doplňte lososa salsou z nahrubo nasekaných 2 hrstí hladkolisté petrželky, lžíce čerstvé máty, lžíce pažitky, lžíce kaparů, stroužku česneku a ze 2 lžic panenského olivového oleje.

 

Zdroj: www.apetitonline.cz