Ingredience (4 porce):
- 4 vykostěné filety z lososa
- 2 lžíce olivového oleje
NA BYLINKOVOU SALSU:
- 2 hrsti hladkolisté petrželky
- 1 lžíce čerstvé máty
- 1 lžíce pažitky
- 1 lžíce kaparů
- 1 stroužek česneku
- 2 lžíce panenského olivového oleje
Postup:
Pokrájejte 4 vykostěné filety z lososa na kostky velikosti sousta. Osolte je, opepřete, promíchejte s asi 2 lžícemi olivového oleje, napíchejte na špejle a grilujte 1–2 minuty po každé straně. Při podávání doplňte lososa salsou z nahrubo nasekaných 2 hrstí hladkolisté petrželky, lžíce čerstvé máty, lžíce pažitky, lžíce kaparů, stroužku česneku a ze 2 lžic panenského olivového oleje.
Zdroj: www.apetitonline.cz